Muse on virtsaputkeen asennettava erektiohäiriö lääke, joka koostuu sylinterimäisen lääkeaineen( alprostadiili) lisäksi virtsanputken suulle asetettavasta asettimesta, jolla lääkeannos painetaan virtsaputkeen noin 10 minuuttia ennen yhdyntää. kapselinmuotoisena lääke imeytyy hyvin virtsaputken limakalvolta ja imeytyy paisuvaiskudokseen.Suositeltava aloitusannos on 250mg, jota voi suurentaa 500milligramman annokseen asti. Myös pienempiä ampulleja on markkinoilla.

Ennen lääkeainekapselin asettamista sitä käyttävän olisi hyvä virtsata, koska lääkeainen liukenee paremmin kosteassa virtsaputkessa. Noin kymmenen minuutin kuluttua kapselin asettamisesta syntyy erektio, joka kestää noin 30-40 minuutin ajan. Virtsaputkeen asetettava lääke on tehokkaampi niillä, joilla suun kautta otettava lääkitys ei anna riittävää tehoa. Alprostadiili on yleensä hyvin siedetty, eikä sille ole juuri toisia vasta-aiheita, muuta kuin yliherkkyys sille tai virtsanjohtimen erilaiset epämuodostumat tai pitkittynyt erektiotaipumus ( priapismi).

HUOM! Tarkistathan lääkkeiden kohdalta sopivuuden itsellesi joko apteekista tai lääkäriltä! Otathan huomioon myöskin että kaikki lääkkeet eivät sovi kaikille, ja että lääkkeillä on myöskin yhteisvaikutuksia.

Information Käytetään sairauksiin

Ei tietoa

Information Käytetään oireisiin

Ei tietoa

Keskustelu

1_s

Anonyymi
15. tammikuuta

Onko kellään kokemuksia MUSEsta? Olisiko hyvä vaihtoehto kun Cialis ei enää joka kerta toimi?

1_s

Anonyymi
23. elokuuta

Kyllä on kokemusta Muse 1mg puikosta. Hyvä ja suhteellisen helpp käyttää ja toimii varmasti kunhan laittaa 10-15 min. ennen yhdyntää

ja voimassaoloaika noin puoli tuntia, suosittelen joskin kallis.