Arthryl ja Glucosamin sisältävät vaikuttavana aineena glukosamiinia, joka hoitaa rustoa aktivoimalla rustosoluja ja estämällä rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Näin se parantaa nivelten liikkuvuutta ja poistaa kipua. Näitä valmisteita käytetään nivelrikon hoidossa. Lääkkeitä on saatavana veteen sekoitettavana annosjauheena ja suun kautta otettavana tablettina.

Lääkkeen annostus on yksilöllinen ja lääkäri määrittää kullekin sopivimman annostuksen. Vaikutus tulee viiveellä, noin 1-4 viikon kuluessa. Annos tulee ottaa mieluiten ruoan yhteydessä mahdollisten ruoansulatuskanavan haittojen, kuten vatsakipujen ja ripulin, vähentämiseksi. Joillain potilailla valmisteet ovat myös aiheuttaneet allergisia oireita, kuten kutisevaa ihottumaa.

HUOM! Tarkistathan lääkkeiden kohdalta sopivuuden itsellesi joko apteekista tai lääkäriltä! Otathan huomioon myöskin että kaikki lääkkeet eivät sovi kaikille, ja että lääkkeillä on myöskin yhteisvaikutuksia.

Information Käytetään sairauksiin

Sairaus Hlö:ä Koettu hyöty
134_rs Nivelrikko 12
185_rs Polven nivelrikko 5

Information Käytetään oireisiin

Ei tietoa

Keskustelu

1_s

Anonyymi
16. tammikuuta

Arthryl on erittäin hyvä lääke nivelrikon hoidossa. Selkäkipuni on loppunut käytettyäni ARTHRYLIÄ vajaan vuoden. Suosittelen.

10_s

Nivelnoomi
16. tammikuuta

Hyvä kun olet saanut apua ja kukkarosikin saa apua -hinta laski paljon vuodenvaihteessa ja saat lisäksi KELA korvauksen-Iloitaan!

1_s

Anonyymi
17. maaliskuuta

Hei ! Onko teille tullut painon nousua ko. lääkkeen käytön aikana tai turvotusta???

10_s

Nivelnoomi
17. maaliskuuta

Olen kuullut ainakin yhden valittavan-tuskin kovin yleistä. Turvotukset voivat johtua monestakin syystä..Meneppä apteekkiin kyselemään!!

KELA korvaus menee pois Arthrylistäkin kesäkuussa-aika tylsä juttu-onneksi hinta nyt ihan siedettävä ilman korvauksiakin.

1_s

Anonyymi
19. lokakuuta

Kela -korvaus. Olen käyttänyt Arthry´iä n. kolme vuotta apu nivelille ollut ilmeinen. Pieneläkeläiselle kymppi (10 €) on iso "menetys" etsin korvaavan tai lopetan lääkityksen.

N.M. 70 V

6_s

Elisa
18. maaliskuuta

Minulla todettiin pitkälle edennyt nivelrikko peukaloiden tyvessä. Hoidoksi ensin kokeilumielessä Arthryl liuosta kuukauden ajan, sitten jatkuvasti, mikäli siitä on apua.

Uusi lääke aina mietityttää, onko joku havainnut siitä mitä sivuvaikutuksia, entä hyöty, kuinka kauan kestää, ennenkuin huomaa, onko siitä apua?

Mikäli apua siitä ei ole, joudun turvautumaan peukalotukiin, kuvittelen niiden ainakin haittaavan työntekoa. Toivotaan nyt, etten joudu turvautumaan niihin.

1_s

Anonyymi
21. maaliskuuta

Ameriikoista halvemmalla:

Now Foods, Glucosamine Sulfate, 750 mg, 240 Capsules
http://www.iherb.com/Now-Foods-Glucosamine-Sulfate-750-mg-240-Capsules/617?at=0

240 tablettia hintaan 20 euroa postikuluineen

6_s

Elisa
2. toukokuuta

Arthryl auttoi erittäin hyvin nivelrikkooni, mutta ainakin oraaliliuoksessa jota käytin on lisäaineena kahtakin eri makeutusainetta. Ne aiheuttivat niin kovan turvotuksen, että en voi jatkaa liuoksen käyttöä. Toivon, että lääkettä on saatavilla myös tablettimuodossa ilman makeutusaineita. Huomenna kysyn asiasta lääkäriltäni.

1_s

Anonyymi
3. kesäkuuta

Minäkin sain Arthryl reseptin polven nivelrikkoon. Nyt on vain sellainen ongelma, että olen ollut jo jonkin aikaa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla enkä haluaisi pilata tätä hyvin mennyttä diettiä. Tietääkö kukaan paljonko yhdessä annospussissa on hiilihydraatteja?Terveisin Päivi

6_s

Elisa
4. kesäkuuta

Minä en valitettavasti katsonut, paljonko niissä oli. Söin kuukauden annoksen loppuun, nyt niitä minulla ei enää ole. Joka tapauksessa minulle niissä oli liikaa..

10_s

Nivelnoomi
5. kesäkuuta

Joskus pakko tehdä valintoja. Kaikissa lääkkeissä on jopa haittavaikutuksia , joskus pakko vaan ottaa sekin riski.Lihavuus on myös yksi sairaus ja siihenkin on jo nykyisin lääkärit paneutuneet , samoin koulutetaan ravitsemustieteilijöitä. Nivelrikko on sairaus johon ei ole parantavaa lääkitystä keksitty , jos olisi joku ihmeaine -varmasti saisi pian Nobel-palkinnon. Arthryl sopii monille ja vaan kokeillen tietää auttaako juuri ko henkilölle.-Useissa luontaistuotteissa eli ravintolisissäkin on haittavaikutuksia.. Monethan jopa lopettavat inkiväärin käytön koska nipistelee vatsaa-se kuitenkin ihan inkiväärin ominaisuus-ei mikään este edes jatkaa käyttöä-pitää vaan todeta että jaa se onkin tuo inkivääri joka myllertää ja jatkaa päivää..Itsellänikin on useita lääkkeitä joitten sivuvaikutuksen olen tiennyt jo yli 40v sitten..nyt alkaa seuraukset näkymään jo vakavina-olen ottanut tietoisen riskin eli kaikki mikä nyt oireilee minulle lääkkeiden pitkäaikaaikaisesta käytöstä on ollut minulla tiedossa-olen kuitenkin kiitollinen lääkkeistä joitten avulla olen pärjännyt näinkin. Apteekissa on asiantuntijaproviisorit-muistetaanko vaan kysellä ja hyödyntää heidän korkeaa ammattitaitoaan.

6_s

Elisa
5. kesäkuuta

Minä punnitsen muutaman viikon käytön jälkeen uuden lääkkeen hyvät ja huonot vaikutukset, mikäli huonot sivuvaikutukset hankaloittavat elämää, eikä lääke ole ehdoton, lopetan sen käytön ja keskustelen lääkärin kanssa lääkkeen vaihdosta. Näin kävi Arthrylin kanssa. Huonot vaikutukset painoivat vaa'assa enemmän kuin hyvät.